NL UK

Waterbehandelingsproducten van Boshuis Thuis in Water!

28 januari 2020

Boshuis Thuis in Water! staat al ruim 15 jaar bekend om innovatieve waterbehandeling. Boshuis-producten zorgen ervoor dat klanten nooit meer last hebben van kalkaanslag. De waterbehandelingsproducten van Boshuis zorgen voor meer gemak, kalkvrij, schoon en voldoende water.

De producten van Boshuis

De Boshuis iQualQ waterontharder is niet alleen de zuinigste en de slimste in zijn soort, het is een echte Nederlandse water-ontharder. De jarenlange ervaring van Boshuis werden de beste waterontharders ontwikkeld voor specifieke Nederlandse toepassingen. De hoge kwaliteit wordt geleverd met een standaard garantie van 20 jaar.

De Boshuis iQualQ waterontharder heeft al een stevige positie in de markt gekregen. “Wij vinden mens en milieu zeer belangrijk bij het ontwikkelen van onze producten”.

Naast waterontharders is Boshuis ook “thuis” in Quookers, drukverhogers, filtersystemen, waterkoelers, pompen en als alternatief voor de waterontharder, de Descaler.

Voor ieder probleem, de juiste oplossing

Op VSK 2020 kunnen bezoekers kennismaken met de producten van Boshuis. Op de stand van Boshuis vind je oplossingen voor waterbehandeling, zuiver water en geen kalkaanslag. Een kraan met zowel kokend als gekoeld water.

Boshuis op de VSK

Tijdens de Installatievakbeurs VSK tonen wij op stand 8.B004 graag onze innovatieve waterbehandelingsproducten aan u. Kom als installateur alles te weten op het gebied van waterbehandeling!


Kennismaken?

Geïnteresseerd in de oplossingen van Boshuis?

Je vindt Boshuis op stand 8.B004 tijdens VSK 2020

Nu gratis aanmelden