NL UK

Uitgelicht


VSK Kennis Theater

In het VSK Kennis Theater in hal 10 zijn doorlopend presentaties. Een hands-on programma waar exposanten en partners praktische presentaties over de belangrijkste ontwikkelingen in de branche geven. Denk aan warmtepompen, domotica, verwarmen en koelen. Maar ook theoretische zaken als regelgeving, virtual reality en personeelsbeleid.

Meer over het VSK Kennis Theater


Techniek Nederland Theater

In hal 9 is het Techniek Nederland Theater. Daar kan je meer te weten komen over de zelftest die hoort bij de wettelijke certificeringsregeling voor gastechnische installaties. Of horen wat nodig is om met BIM te starten. In het theater kan je elke dag terecht voor inspirerende kennissessies.

Naar het Techniek Nederland Theater


Binnenklimaat Theater

Tijdens VSK 2020 vind je in hal 11 het Binnenklimaat Theater. In samenwerking met het Platform Binnenklimaattechniek en haar partners kan je terecht voor advies en informatie over de laatste ontwikkelingen en innovaties.

Naar het Binnenklimaat Theater


“Smart Homes & Intelligent Buildings”-lane

Hoe zorg je voor een veilig gebouw? Een goede, efficiënte en effectieve werksfeer? Wat is de invloed van slimme en intelligente technieken op het gedrag en stemming van mensen in gebouwen?

De “Smart Homes & Intelligent Buildings”-lane tijdens VSK 2020 besteedt uitgebreid aandacht aan deze veel voorkomende vraagstukken.

Lees meer


De ISSO Co-creatiesessies

Kennisontwikkeling is geen klus voor een of twee experts vanachter hun bureau. In onze wereld is kennisontwikkeling een open proces waarbij een zo’n groot mogelijke groep professionals zijn input geeft. Wij organiseren en faciliteren dit proces nu offline binnen bijvoorbeeld Kontaktgroepen. Straks faciliteren we dit proces ook online. Op de VSK 2020 laten we dit proces zien in co-creatiesessies.

Bekijk het programma


VSK Nieuws Café

Installatie.nl blogger en klantenluisteraar Frans Reichert houdt dagelijks interviews met kopstukken, fabrikanten en ondernemers uit de branche. Natuurlijk rond actuele onderwerpen als Energietransitie & alternatieve energievormen, Digitaliseringsprocessen & ontwikkelingen en De mensen van de toekomst.

Naar het programma


VSK Partner Theater

In de Croesezaal zorgen een aantal VSK exposanten voor een vakgericht programma. Hier zijn verschillende presentaties over uiteenlopende onderwerpen en/of producten.

Meer over het VSK Partner Theater


Warmtepomp innovatieroute

Praten we over warmtepompen dan praten we over een relatief nieuwe techniek. Dat betekent dat er uit de met name van architecten, installatieadviseurs en medewerkers van vastgoedbedrijven en woningcorporaties veel vragen komen. En juist voor deze groep is de Warmtepompen Innovatieroute.

Lees meer

De warmtepomp innovatieroute is een initiatief van Vakmedianet.


Mensen van de Toekomst-plein

Op het Mensen van de Toekomst-plein word je geïnformeerd over mogelijkheden voor in- en doorstroom én je persoonlijke ontwikkeling. Hier kun je terecht voor al je vragen en zie je de mogelijkheden die er zijn.

Lees meer

Niet te missen informatie!

Geïnteresseerd geraakt in een van de onderwerpen die jou als installateur verder helpen? Kom tussen 4 en t februari naar VSK 2020.

Registreer je hier