NL UK

Tot 92% water besparen met de DELABIE TEMPOMATIC 4 muurmengkraan

26 januari 2020

DELABIE breidt het TEMPOMATIC 4 assortiment uit met muurmodellen op batterijen of netspanning voor installatie door de muur of met aansluiting ingebouwd in de muur.

Een mengversie zonder inbouwdoos en zonder dekplaat is nu mogelijk. De TEMPOMATIC 4 muurmodellen zijn beschikbaar in verschillende lengtes, met verschillende interpretatiemogelijkheden en met verschillende types stroomtoevoeren. 

Installatie 

De TEMPOMATIC 4 kan geïnstalleerd worden door de muur met een technische ruimte. (Mengkranen: refs. 493410, 493510, 493416, 493516 Kranen: refs. 443410, 443510, 443416, 443516). Voor de toepassingen waarbij geen toegang is tot de installatie langs de achterkant biedt DELABIE een noviteit aan, nl. de ééngatsmengkraan met aansluiting ingebouwd in de muur. Alle installatieconfiguraties zijn dus mogelijk: 

  • tussen volle muur en gipsplaat, 
  • tussen een holle wand van gipsplaat, 
  • in een volle muur (slechts één sleuf nodig). (refs. 493400, 493500, 493406, 493506) 

De installatie kan snel en eenvoudig gebeuren, zonder de noodzaak een inbouwkast te gebruiken). 

Ergonomie 

De TEMPOMATIC 4 treedt in werking zonder manueel contact, door detectie van de handen en sluit bij het verwijderen van de handen. De temperatuur kan aangepast worden a.d.h.v. de mengsleutel op de zijkant. 

Design 

Ook voor dit nieuwe muurmodel wordt het gekende strakke en tijdloze design van de TEMPOMATIC 4 toegepast. De serie integreert zich perfect in elke publieke ruimte en elke installatie. 

Waterbesparing 

Vergeleken met een traditionele kraan, wordt een waterbesparing van 90% gerealiseerd met de TEMPOMATIC 4. Het debiet is ingesteld op 3 l/min, en de kraan wordt automatisch afgesloten na het verwijderen van de handen uit de detectiezone. 

Een breed assortiment 

De TEMPOMATIC 4 serie omvat nu: – modellen voor installatie op blad, ingebouwd in de muur, door de muur of op paneel – kranen of mengkranen (met standaard of lange mengsleutel) – modellen op batterijen of op netspanning – met of zonder stopkranen. 

Specifiek ontwerp voor publieke ruimten 

De DELABIE kranen zijn bestand tegen intensief gebruik en vandalisme in publieke ruimten. Hun robuust ontwerp en strakke vormgeving ontmoedigen elke poging tot losrukken. 

Onderhoud 

Elke interventie op de kraan kan zeer eenvoudig gebeuren langs de voorkant van de mengkraan. 

Hygiëne 

Omdat er geen manueel contact is, kan de overdracht van bacteriën via de handen vermeden worden. In tegenstelling tot een traditionele kraan, is de hygiëne voor de gebruiker verzekerd. De elektronische kranen van DELABIE zijn uitgerust met een periodieke spoelfunctie. Een automatische spoeling vindt plaats iedere 24 uur na het laatste gebruik. De TEMPOMATIC 4 is bovendien uitgerust met een antistagnatie elektroventiel dat ervoor zorgt dat het water afgevoerd en ververst wordt bij elk gebruik. Stilstaand water in de kraan en de leiding wordt dus volledig uitgesloten.


Kennismaken?

Geïnteresseerd in de Tempomatic 4?

Kom naar stand 8.A028 van DELABIE Benelux bvba tijdens VSK 2020

Nu gratis aanmelden