NL UK

Mensen van de Toekomst-plein

Voor het eerst kent de VSK een ‘Mensen van de Toekomst-plein’. Het is een plek waar vakmensen zich kunnen oriënteren op de toekomst van hun vak, opleidings- en ontwikkelmogelijkheden. En dat is in de zo snel veranderende markt hard nodig. Want niet alleen is er een schreeuwend tekort aan goed opgeleid technisch personeel, ook de energietransitie zorgt ervoor dat in de installatiebranche alle zeilen moeten worden bijgezet.

“Op vakbeurzen is vanzelfsprekend altijd veel aandacht voor productinnovaties en noviteiten”, zegt Adriaan van der Klaauw van BuildingJobs, één van de initiatiefnemers van het ‘Mensen van de Toekomst’-plein. “En dat is in deze tijd van verduurzaming en de energietransitie natuurlijk ook niet zo gek. Maar de mens, de medewerker die het werk moet uitvoeren, wordt daardoor nog wel eens vergeten. Met dit thema-plein willen we dat ondervangen”.

“Samen met Opleidingscentrum Go, Dirksen Opleidingen, technisch opleider Studium en Jaarbeurs hebben we daarom het initiatief genomen om een plek op de beursvloer in te richten waar de opleiding en ontwikkeling van technische medewerkers centraal staat.”

Jouw oog ook op de toekomst gericht?

Kom naar het “Mensen van de toekomst”-plein tijdens VSK 2020

Nu gratis aanmelden