NL UK

Mediapartners

VSK 2020 is trots met onderstaande mediapartners te kunnen samenwerken.

Hoofdmediapartner voor de officiële pocketguide VSK 2020

Mis niets met Installatie.nl, dé website voor de installatiebranche. Compleet, onafhankelijk, praktisch en actueel. Boordevol nieuws, techniek, ondernemerschap en productinformatie.
leer verder

Hoofdmediapartner voor de officiële beurscatalogus VSK 2020

Vakmedianet biedt de bouw, het vastgoed, de architectuur en de installatiebranche een volledig pallet aan vakinformatie. Niet alleen ontvangt u dagelijks nieuws via verschillende kanalen van onze merken Cobouw, Gawalo, Installatie Journaal, Vastgoedmarkt of de Architect, maar ook bieden wij u: gedetailleerde kosteninformatie, alle benodigde commerciële data, praktische kennistools, informatie over bouwregelgeving, events en meer.
lees verder

Installatie Totaal wordt uitgegeven door Dero Uitgevers en is het magazine voor installateurs en adviseurs. Boordevol nieuws uit de installatiemarkt, technische artikelen, productinformatie, interviews en bedrijfsnoviteiten. Zowel in print als online houden wij u altijd op de hoogte over de laatste ontwikkelingen binnen de installatiebranche.
Meer informatie: installatietotaal.nl

BouwMagazine is een uitgave van Bertens Media in Huissen. BouwMagazine is een platform voor de totale bouw zowel online als tien keer jaarlijks een uitgave van een vakblad naar 15.100 bedrijven in de volledige bouwkolom, Onze afzonderlijke uitgaven zijn opgegaan in een grote en sterke editie maar heeft naast de algemene informatie vier katernen: InstalatieMagazine, RenovatieMagazine, BetonMagazine en GWWKrant. Naast de eigen content biedt het blad haar adverteerders een groot podium om haar producten en diensten te presenteren. Meer informatie: zie BouwMagazine.nl

VSK 2020 bezoeken?

Van plan om naar VSK 2020 toe te komen?

Meld je nu alvast aan voor een gratis

Toegangskaart