NL UK

Fabrikanten van binnenklimaatoplossingen organiseren “Duurzaam Wonen Advies Tour”

24 januari 2020

Nadat de VSK-deuren zijn gesloten, kunnen op dinsdagavond 4 februari consumenten terecht op de beursvloer voor persoonlijk advies op het gebied van gezonde en duurzame binnenklimaatoplossingen.

Unieke samenwerking

Zes fabrikanten van onder andere ventilatie-units, warmtepompen, zonnepanelen en koelingsoplossingen bundelen hun krachten tijdens de “Duurzaam Wonen Advies Tour”. Hierbij nodigen ze consumenten en hun installateurs uit om zich te laten adviseren bij hun (ver)bouwplannen.

Steeds meer consumenten willen bij het (ver)bouwen van hun huis rekening houden met gezondheid en duurzaamheid. Wanneer zij nieuwe installaties moeten aanschaffen, kan de hoeveelheid aan opties en informatie behoorlijk overweldigend zijn. Daarom organiseren zes grote fabrikanten van binnenklimaatoplossingen de “Duurzaam Wonen Advies Tour”. Deze avond wordt georganiseerd bij Jaarbeurs en biedt consumenten de kans om allerlei installaties en producten te zien en advies te krijgen dat is toegespitst op hun (ver)bouwproject.

Aanmelden

Consumenten kunnen zich vanaf vandaag aanmelden via www.duurzaamwonenadviestour.nl.  Ze worden aangeraden samen met hun installateur te komen en hun bouwtekening mee te nemen.

De “Duurzaam Wonen Advies Tour” is een programma van 18u tot 21u waarbij de consumenten en hun installateurs een route kunnen lopen langs de stands van alle deelnemende fabrikanten: Zehnder, Vaillant, Nathan, Remeha, Brink en Alklima.

Uitzonderlijk

De VSK is een business-to-business beurs waar de installatiesector van Nederland samenkomt om duurzame ontwikkelingen in het vakgebied te delen. Normaliter is deze beurs niet toegankelijk voor consumenten. Daarom is deze avond voor de consument een unieke kans om met de fabrikanten die voor hen relevant zijn in gesprek te gaan. Hierbij kunnen ze specifieke informatie inwinnen over een totaal oplossing voor het binnenklimaat in hun huis.


Geïnteresseerd?

Om deel te nemen aan de Duurzaam Wonen Advies Tour moet je je even aanmelden via www.duurzaamwonenadviestour.nl

Naar de website