NL UK

Genomineerden Installateurszaken


Aquaberg B.V. | Aquaberg – Vloerput met Voegframe – 2030 Serie

Nieuwe verstelbare vloerput met RVS designrooster en recyclebaar voegframe waardoor er snel en gemakkelijk een optimale voegbreedte kan worden gerealiseerd. Hierdoor kan men beter waterdicht afdichten. Een vloerput met zo veel installatiegemak is nog niet op de markt. De markt vraagt om een oplossing voor minimalisatie van lekkage.


Burgerhout B.V. | Easysafe

EasySafe is een concentrisch push-fit, volledig kunststof, 60/100 rookgasafvoersysteem dat uniek is in zijn soort. Een systeem dat in veiligheid, installatiegemak en betrouwbaarheid een flinke stap voorwaarts is. Het systeem is voorzien van een unieke trekvaste verbinding (+/- 45 kg) die de veiligheid van het rookgasafvoersysteem gedurende haar levensduur maximaal vergroot


Wavin Nederland | Wavin Tigris K5/M5

Wavin Tigris K5/M5, de eerste en enige fitting ter wereld met een akoestisch alarmsysteem voor het opsporen van ongeperste fittingen. Bij een perstest die wordt uitgevoerd met lucht in plaats van water, laat een ongeperste fitting luid en duidelijk een fluitsignaal (+/- 80dVBA) horen. Zo kan het lek eenvoudig worden opgespoord. Tigris K5/M5 is te persen met de meest voorkomende persprofielen. Hierdoor is het aanschaffen van nieuw gereedschap vaak niet nodig.


Genomineerden Energietransitie | Genomineerden Gezond & Comfort

Staat hier jouw favoriet bij?

Op 4 februari wordt ook de VSK 2020 Publieksprijs uitgereikt.

Staat jouw favoriet op deze pagina?

Stem daar dan nu op!

Bij de prijsuitreiking zijn?

Tijdens VSK 2020 worden de prijzen feestelijk uitgereikt aan de gelukkige winnaars.

Wil je erbij zijn?

Meld je dan gratis aan