NL UK

A-Gas Rapid Recovery in de Benelux en Duitsland

06 januari 2020

A-Gas heeft al ruim 25 jaar ervaring in het leveren van koudemiddelen en aanverwante producten. Daarnaast is A-Gas marktleider op het gebied van de verwerking van afval koudemiddelen. In 2018 hebben we onze Rapid Recovery Service in Europa gelanceerd. Het gaat hierbij om ‘een unieke recovery- en retrofitservice’ voor koudemiddelen.

Kost het afpompen van koudemiddel u ook veel tijd? Ook klaar met die torenhoge kosten voor (afval) koudemiddelen? – dat is dan nu verleden tijd! A-Gas Rapid Recovery biedt unieke oplossingen – efficiënt, snel, duurzaam, flexibel en kostenbesparend.

Rapid Recovery maakt gebruik van de nieuwste technieken en unieke recovery-apparatuur. Hierdoor kunnen wij een unieke recovery en retrofit service aanbieden voor koudemiddelen: snel, kosteneffectief en met minimale verstoringen bij uw opdrachtgever – de perfecte oplossing om nu uw manier van werken te veranderen.

Dankzij Rapid Recovery worden de uitvaltijd en kosten laag gehouden terwijl medewerkers van uw eigen bedrijf kunnen worden ingezet bij andere werkzaamheden

Netwerk van recovery-trucks en engineers

Sinds onze lancering in Europa is Rapid Recovery een groot succes: “eindgebruikers, aannemers en leveranciers werken samen om nieuwe laag-GWP-alternatieven op de markt te brengen en de afhankelijkheid van hoog GWP-gassen te beëindigen”, stelt Edwin Ernste, A-Gas Country Manager. “Onze koudemiddelenservice laat zien hoe technologieën zich ontwikkelen om dit werk aan te kunnen. Rapid Recovery heeft een netwerk van recovery-trucks en engineers, ze zijn 24/7 beschikbaar en kunnen opdrachten van elke omvang en onder alle omstandigheden uitvoeren”.

De Rapid Recovery trucks zijn uitgerust met specifieke, onafhankelijke pompen, cilinders, drums en gereedschappen waarmee het koudemiddel ongekend snel uit de systemen kan worden gepompt: dit bespaart u geld en waardevolle tijd.

Voordeel van snelle terugwinning

“Het Rapid Recovery-team kan alle aspecten van de recovery werkzaamheden verzorgen – van begin tot eind – inclusief de benodigde documentatie over gevaarlijk afval en de rapportage van de werklocaties”, vervolgt Ernste. “Deze nieuwe werkwijzen brengen ook verdere voordelen met zich mee. We kunnen nu heel snel koudemiddelen terugwinnen. Dat betekent dat je bijvoorbeeld bij een typische supermarktopdracht de koelingen en vriezers niet leeg hoeft te ruimen.”. Onze service is gebaseerd op ons strikte beleid van Zero Harm voor milieu en medewerkers.


Geïnteresseerd in Rapid Recovery?

Alles over Rapid Recovery vind je op de stand 11.B084 van A-Gas Rapid Recovery, tijdens VSK 2020

Nu gratis aanmelden